Amature needs help

Popular automatic website translation tool

Amature needs help

Postby hkop » Sat Nov 22, 2014 4:02 am

Hello,

We are trying to implement the Enterprise on our site. Currently it is in Shopify (www.hkop.com.hk) but we are moving over to Big Commerce (http://hkop.mybigcommerce.com/). I am not a webmaster but have fair knowledge of the basics. We have followed all of the instructions using the set-up panel to generate the code for Enterprise and placed in temporary locations on both the live and site we intend to migrate to. DNS records were updated by GTranslate staff since we gave them the access but nothing works properly and flags are not being displayed.

I am sure we are making a dozen rookie mistakes so any help would be much appriciated.


Randy
hkop
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 22, 2014 3:54 am

Re: Amature needs help

Postby Edvard » Sat Nov 22, 2014 5:45 am

Hi,

You can send access details using our contact form on our home page and our specialist will install it for you.

Please mention where to place the language selector on your page which languages you want, which flags you want and if you need a dropdown selector or not. A screenshot will be the best.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux