don't have appropriate license?

Popular automatic website translation tool

don't have appropriate license?

Postby trotsak » Mon Aug 20, 2012 7:20 am

I have buy Pro GT but at http://pen4pals.com/da/users/everett show mistake - You don't have appropriate license for pen4pals.com domain name. Please purchase GTranslate Pro license.

What's the problem?
trotsak
 
Posts: 51
Joined: Tue Mar 20, 2012 5:08 am

Re: don't have appropriate license?

Postby vtjenny » Mon Aug 20, 2012 7:26 am

I can't help you but i already purchase the enterprise version, and use the free version before.
vtjenny
 
Posts: 6
Joined: Mon Aug 20, 2012 6:48 am

Re: don't have appropriate license?

Postby trotsak » Mon Aug 20, 2012 9:23 am

I offer you my deepest condolences on this dark day for work with paid GT products - it's a real punishment((.
trotsak
 
Posts: 51
Joined: Tue Mar 20, 2012 5:08 am

Re: don't have appropriate license?

Postby Yana » Mon Aug 20, 2012 9:53 am

Hi,
Please try to add ?verify_license to the end of the URL. This can happen when your server has temporary connection issue with our server.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: don't have appropriate license?

Postby trotsak » Mon Aug 20, 2012 5:24 pm

thank you, now all ok.
trotsak
 
Posts: 51
Joined: Tue Mar 20, 2012 5:08 am

Re: don't have appropriate license?

Postby Yana » Mon Aug 20, 2012 6:59 pm

Hi,
Good to hear that.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: don't have appropriate license?

Postby fortrader » Mon Aug 27, 2012 10:04 pm

Hi, i have a some problem too.
You don't have appropriate license for fortrader.ru domain name. Please purchase GTranslate Pro license.
http://fortrader.ru/en

i try it - http://fortrader.ru/en/?verify_license=1 it's dont help.
fortrader
 
Posts: 5
Joined: Mon Aug 27, 2012 9:25 pm

Re: don't have appropriate license?

Postby Yana » Tue Aug 28, 2012 1:16 am

Hi,
We 'll check your license ASAP.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: don't have appropriate license?

Postby Yana » Tue Aug 28, 2012 9:37 am

Hi,
Your license is active.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: don't have appropriate license?

Postby fortrader » Tue Aug 28, 2012 2:19 pm

Yana wrote:Hi,
Your license is active.

thank you
fortrader
 
Posts: 5
Joined: Mon Aug 27, 2012 9:25 pm

Re: don't have appropriate license?

Postby nyabynghi » Thu Aug 30, 2012 6:29 pm

This happened to me today and my entire website was inaccessible. Maybe the module should just be disabled rather than stop people from accessing the site.. especially when one has a valid license.
nyabynghi
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 30, 2012 5:49 pm

Re: don't have appropriate license?

Postby Yana » Fri Aug 31, 2012 2:25 am

Hi,
What is your domain name?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron