An error occurred with Enterprise

Popular automatic website translation tool

An error occurred with Enterprise

Postby giorgiofox » Mon Nov 16, 2015 12:10 pm

Hello,

I've configured the CNAME as list received by email, but If I try to open for example the english version of my website ( http://en.rubagotticampane.it) I receive the error

An error occurred.

Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.

If you see this error constantly and you are the system administrator of this resource then please make sure that you are not blocking our IP address: 94.23.220.123

I'm not blocking this IP address.. what I can do?
Actually on website I have not activated the enterprise edition, I'm waiting to solve this.

Thanks
Giorgio
giorgiofox
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 13, 2015 1:15 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby Yana » Mon Nov 16, 2015 2:48 pm

Dear Giorgio,

Can you please check your settings? I was not able to open http://rubagotticampane.it/ .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby giorgiofox » Mon Nov 16, 2015 2:50 pm

giorgiofox
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 13, 2015 1:15 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby giorgiofox » Mon Nov 16, 2015 7:19 pm

Hello,
problem seem solved, but with Enterprise edition, some world and content pages seem not translated.
For example you can check using Japanese:
http://ja.rubagotticampane.it

Another Big Problem is that on the main italian home page ( www.rubagotticampane.it) every language link,
is linked to a content page "campane-famose" ..

http://ja.rubagotticampane.it/campane-famose

Why?

you can check this simply looking for every link of the flags in the top of the main italian page (www.rubagotticampane.it)

thanks

Giorgio
giorgiofox
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 13, 2015 1:15 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby giorgiofox » Mon Nov 16, 2015 7:45 pm

I have many other problems:

1)the Menu voice "AUTOMAZIONE" is not translator in every language
2)Sometimes I need to refresh one or two times before translation appear, and not every time translation appear.


What I have to do?
giorgiofox
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 13, 2015 1:15 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby Yana » Mon Nov 16, 2015 11:37 pm

Hi,

We need to discover your content to translate it. You can speed up the translation process by browsing your pages in different languages . As to the menu translation , we will investigate the issue and contact you soon.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby giorgiofox » Wed Nov 18, 2015 11:57 am

Hello,
any news about the menu term "Automazione" ?
giorgiofox
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 13, 2015 1:15 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby Edvard » Wed Nov 18, 2015 6:50 pm

Hi,

We have manually corrected the translation for that. If you see that it is not translated on a particular language, you may correct it manually.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: An error occurred with Enterprise

Postby giorgiofox » Wed Nov 18, 2015 7:11 pm

In japan and Hebrew for example is not translated.. I'm not able to translate manually this term "Automazione" in Japanese!!!

Please solve the problem in automatic mode
giorgiofox
 
Posts: 6
Joined: Fri Nov 13, 2015 1:15 pm

Re: An error occurred with Enterprise

Postby Edvard » Wed Nov 18, 2015 7:19 pm

Hi,

It was OK on Japanese version, on Hebrew I have corrected it manually.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron