GTranslate and K2

Popular automatic website translation tool

GTranslate and K2

Postby zener79 » Mon Apr 04, 2011 6:15 pm

Hello, this is the first time I use this module, but, after setup everything, it seems to have some problems with the website I'm working on.
The URL is you can check yourself
It only tranlsate the menu items, and not the main content. It is maybe because I use a K2 based template? It often shows a "Cannot translate: 404" error

If I cannot get it to work properly... is possible to have a refund?

Posts: 1
Joined: Thu Mar 31, 2011 6:08 pm

Re: GTranslate and K2

Postby Edvard » Tue Apr 05, 2011 11:13 pm

When I go to I can see English version of your site. Where I can see the issue? No known problems with K2. Do you have debug enabled in gtranslate/config.php?

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Site Admin
Posts: 4151
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

  • Related Topics
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests