GTranslate conflict causing Error: format.replace

Popular automatic website translation tool

GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby o0Corps0o » Tue Jul 29, 2014 2:36 pm

Hi,

We have a Joomla site set up and we are using GTranslate along with another component ListManager. They both seem to work fine independently, but when they are on the same page it comes up with this error:

TypeError: format.replace is not a function (in firebug console)

I'm not sure how this is working, but it would stop the Translation working on the pages where there is a ListManager module. I dont know if there is an easy fix to sort this?

There is also another problem on the Joomla page where it causes an 'Invalid Token' (sometimes) but this may not be related...

Any help would be appreciated.
Thanks
Andy
o0Corps0o
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 29, 2014 2:29 pm

Re: GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby Yana » Tue Jul 29, 2014 3:38 pm

Hi,
Please post your website address, so we can check it.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby o0Corps0o » Tue Jul 29, 2014 4:29 pm

Unfortunately it is being developed on a development server, so at this point you wouldn't be able to access it :( Once it is viewable I can send you a link to try it out and see if you can see any thing that could fix it.
Thanks.
o0Corps0o
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 29, 2014 2:29 pm

Re: GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby Edvard » Tue Jul 29, 2014 11:31 pm

When you are ready, please let us know, so we can check it for you.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4179
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby moose999 » Mon Oct 26, 2015 4:39 pm

Hi there,

I am having the exact same problem. My site is at http://villatranslated.bongoit.co.uk/pr ... vinas.html

Thanks,
Justin
moose999
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 26, 2015 4:38 pm

Re: GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby Yana » Mon Oct 26, 2015 6:31 pm

Hi,
Please try to change the translation method and check again.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby moose999 » Mon Oct 26, 2015 6:45 pm

Hi,

"Google Default" does not work either, "Redirect" does, but this does not look good with my design. Is there a way to fix the JS error?

Thanks,
Justin
moose999
 
Posts: 2
Joined: Mon Oct 26, 2015 4:38 pm

Re: GTranslate conflict causing Error: format.replace

Postby Edvard » Tue Oct 27, 2015 3:14 am

Hi,

You have javascript error on your website "Uncaught TypeError: format.replace is not a function - /index.php?option=com_listmanager&controller=assets&task=js&format=raw line 1373"

The error is not related to GTranslate. If you fix the error, it will work fine.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4179
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux