GTranslate Enterprise

Popular automatic website translation tool

GTranslate Enterprise

Postby Anita77 » Sat Jul 07, 2012 12:10 am

Hi,

I know you are busy guys, but I really need some more help. I was in the beta test with GTranslate Enterprise and I was looking forward to get it. I bought it as soon as it was possible and I really like it. I just have some problems with it. I still need help with two drop-down lists (Archives and Categories). They don't work when people use the different language translations. They end up in the swedish page instead of the translated page. The only drop-down list that is working is "Author" and it is because I got help from you.

http://mormonlady.se/

Thank you :-)
Anita77
 
Posts: 24
Joined: Fri Jul 06, 2012 11:51 pm

Re: GTranslate Enterprise

Postby Yana » Mon Jul 09, 2012 5:10 pm

HI,
You can ask your developer to make necessary changes.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate Enterprise

Postby Anita77 » Tue Jul 10, 2012 1:38 am

Hi,

Oh, that will be a problem, because he has tried very much and still he can't solve the problem.. and he also asked his friends, and they didn't know either.

Regards
Anita77
 
Posts: 24
Joined: Fri Jul 06, 2012 11:51 pm

Re: GTranslate Enterprise

Postby Yana » Tue Jul 10, 2012 2:19 am

Hi,
Could you please ask your developer to contact us and we will instruct him?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate Enterprise

Postby sundbergmedia » Tue Jul 17, 2012 8:49 am

Hi,
I'm the developer at mormonlady.se. As anita wrote we have a problem with the archives and categories dropdowns under translated subpages, the authors dropdown menu works fine though.

We need a way to access the current subdomain url to be able to write the redirects relative to the subdomain. I suspect you have encountered this problem before and might have a quick fix. You can contact me either in this thread or at fredrik[at]sundbergmedia.com Hopefully I just need to be pointed in the right direction so to speak.


Thanks in advance
Fredrik
sundbergmedia
 
Posts: 1
Joined: Thu Jul 12, 2012 1:15 am

Re: GTranslate Enterprise

Postby Edvard » Tue Jul 17, 2012 5:39 pm

Hi,

You can just use relative URL in the javascript which makes the redirect and it will work. I have fixed the other one which works now the same way.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

2GLux
cron