[Solved]GTranslate PRO is translating only a few words

Popular automatic website translation tool

[Solved]GTranslate PRO is translating only a few words

Postby VisualT » Fri Mar 16, 2012 2:37 pm

Hi,

i bought the gtranslate pro version and installed it like the instructions said. but GT is not working. i don't get any errors or sth.
some words on my website are being translated (sometimes, sometimes not). most of them are still german.

u can have a look at my website http://3d-viewer-freeware.eu/

i have no idea what to do. if u need any informations of my website let me know.

thx for your help.

cheers
VisualT
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 16, 2012 2:28 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby Yana » Fri Mar 16, 2012 9:02 pm

Hi,
I can see that you are now using "Google default" translation method. Please select "Redirect" translation method with "Operate with Pro" option ON and check the default language in the GTranslate plugin settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby VisualT » Mon Mar 19, 2012 11:24 am

Hi,
I set the translation on Google default because our customers need the translation and i could't afford that nobody can't read our website a whole weekend.
if u want to have a look at the problem please tell me when and i change the setting to Redirect.

Thank you
Regards
VisualT
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 16, 2012 2:28 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby Yana » Mon Mar 19, 2012 1:06 pm

Hi,
If you can send access details I will check the settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby apostaganha » Mon Mar 19, 2012 6:35 pm

apostaganha
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 21, 2012 7:15 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby Yana » Mon Mar 19, 2012 7:54 pm

Hi,
I can see translated page.
http://www.apostaganha.pt/ru
If you want something to be translated instantly and don't want to wait, you can add
?force_translation=1 parameter to the end of the URL
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby apostaganha » Mon Mar 19, 2012 8:09 pm

One think more, how can i add the flags on the top of the page instead of widget?
apostaganha
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 21, 2012 7:15 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby Yana » Mon Mar 19, 2012 8:45 pm

Hi,
You can use the php code to add the language selector to your template: <?php echo do_shortcode('[gtranslate]'); ?>
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate PRO is translating only a few words

Postby apostaganha » Sat Mar 24, 2012 7:59 pm

ty!
apostaganha
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 21, 2012 7:15 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron