Gtranslate do not work in Pro mode

Popular automatic website translation tool

Gtranslate do not work in Pro mode

Postby montejunto » Fri Sep 02, 2011 1:42 pm

Hi there !

Gtranslate is not working in Pro mode in www.sunpropertyrentals.com. In the other functions it works fine. I tried using BING and is not working too. I tried changed configurations to try various modes, and doesn't work.

You can see the debug.txt on http://www.sunpropertyrentals.com/gtranslate/debug.txt

I have two other sites on the same server with gtranslate pro and is working fine.

What can i do ?

Regards,
Carlos
montejunto
 
Posts: 8
Joined: Fri Sep 02, 2011 1:20 pm

Re: Gtranslate do not work in Pro mode

Postby Edvard » Fri Sep 02, 2011 1:54 pm

Hi,

I can see that this page is translated into English: http://www.sunpropertyrentals.com/en/

I have checked the debug.txt and can see that you have exceeded your Translate API daily usage limits. So you need to wait.

You can also change to Bing which has better translation limits and the translation quality is not any worse. But before trying Bing you need to make sure that your server has PHP Soap Client library installed.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Gtranslate do not work in Pro mode

Postby montejunto » Fri Sep 02, 2011 2:52 pm

I think that limit is a little bit ODD. It never worked fine, since the first time i upgraded to pro. Or you are saying that the limit start counting even with gtranslate normal version?

I have soap installed, and BING doesn't work too. I activated right now for you to see. It translates something, but only partial texts. Example: http://www.sunpropertyrentals.com/en/Ge ... linos.html

Regards,

Carlos
montejunto
 
Posts: 8
Joined: Fri Sep 02, 2011 1:20 pm

Re: Gtranslate do not work in Pro mode

Postby Edvard » Fri Sep 02, 2011 4:42 pm

I can see that page in English and seems that now everything is translated.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Gtranslate do not work in Pro mode

Postby montejunto » Fri Sep 02, 2011 5:40 pm

What have you done?

It was not working, i'm positive sure about that. Now it works fine!

Carlos
montejunto
 
Posts: 8
Joined: Fri Sep 02, 2011 1:20 pm

Re: Gtranslate do not work in Pro mode

Postby Edvard » Mon Sep 05, 2011 9:47 am

Just accessed the page and probably that time the usage limit was not exceeded, so it translated the page.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux