Gtranslate over HTTPS (Firefox)

Popular automatic website translation tool

Gtranslate over HTTPS (Firefox)

Postby ekrist1 » Tue Sep 02, 2014 11:28 am

Hi.

I have a problem using the Joomla Gtranslate module over https on Firefox. If i look at the console i see this message: Blocked loading mixed active content "http://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit2

Is it possible to configure the module to use https instead of http?
ekrist1
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 02, 2014 11:21 am

Re: Gtranslate over HTTPS (Firefox)

Postby Edvard » Tue Sep 02, 2014 3:41 pm

Please check your email for the latest version. It will solve the issue with https protocol.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux