GTranslate PRO Error

Popular automatic website translation tool

GTranslate PRO Error

Postby elloy » Sat May 05, 2012 1:03 pm

Hello,

Iv Follwed the instruction..

1. Uploaded the file gtranslate into my root folder and changed the CHMOD
2. Installed the free version of the Mod
3. Installed the Plug-in
4. Edited the config file and uploaded it
5. Created the sitemape.txt
6. Edited the .htaccess file
7. Edited the rebots.txt
8. Apach rewrite mode are ON

You can verify in: http://www.it-systemes.be/gtranslate/info.php

The problem is when i turn the Pro version ON and enable the plug-in i get ERROR 404
But when i disable the Plug-in the website is ok but when i click on a flag to translate nothing change.

My website is http://www.it-systemes.be
I already mailed the admin with all access code but noone answer me!

When i turn the Pro version OFF and disable the plug-in everything work good.

Anyone can help me ? im looking for this 2 days now.

Thank you
elloy
 
Posts: 4
Joined: Sat May 05, 2012 12:58 pm

Re: GTranslate PRO Error

Postby elloy » Sat May 05, 2012 3:00 pm

UP!!
elloy
 
Posts: 4
Joined: Sat May 05, 2012 12:58 pm

Re: GTranslate PRO Error

Postby Yana » Sat May 05, 2012 6:46 pm

Hi,
Please ask your hosting provider to enable the PHP ionCube loader for you. If it is not possible you can use our Enterprise service.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate PRO Error

Postby elloy » Tue May 08, 2012 1:40 pm

Can you do it now ?

PHP ionCube loader is enabled
elloy
 
Posts: 4
Joined: Sat May 05, 2012 12:58 pm

Re: GTranslate PRO Error

Postby Yana » Tue May 08, 2012 3:00 pm

HI,
I've checked the PHP information and it is not enabled. Could you please check?
Log in to the joomla administration panel go to Site -> System Information -> PHP Information
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate PRO Error

Postby elloy » Fri May 11, 2012 1:25 pm

Hi, Its loaded now, can you please try now .?? i asked my hosting provider and he did it

Thank you
elloy
 
Posts: 4
Joined: Sat May 05, 2012 12:58 pm

Re: GTranslate PRO Error

Postby Yana » Fri May 11, 2012 2:36 pm

Hi,
I've installed Gtranslate Pro. Please check .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux