Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Popular automatic website translation tool

Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Postby hacklio » Wed Nov 30, 2011 7:25 pm

Hi,

I bought the pro version for joomla but I can not make it work.

I followed all the procedures, but when I go to select the language I get the error 404.

I noticed that the link destination changes, let me explain better, my site is http://www.storemilano.it/shop, when I click on the language changes to the destination url http://www.storemilano.it/ en / shop, he reverses the root and the language subfolder.

I use sh404sef

I just can not make it work and I would not have unnecessarily spent € 59.

I am ready even to give access to FTP and Joomla admin, no problem


I look forward,

Thank you and good job

ps:sorry for my english
hacklio
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 30, 2011 7:19 pm

Re: Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Postby hacklio » Thu Dec 01, 2011 3:30 am

Hi

I managed to make it all work by moving the site from subfolder to root. The only thing is that if active sh4040sef returning 404 no longer works

http://www.storemilano.it
hacklio
 
Posts: 2
Joined: Wed Nov 30, 2011 7:19 pm

Re: Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Postby Edvard » Thu Dec 01, 2011 4:06 pm

Hi,

If you want to use it along with sh404sef you will need to follow installation steps in general/readme.txt in the package.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Postby mxcpz » Thu Dec 01, 2011 7:36 pm

Excuse me, emergency, the site is down...
I installed the pro version. Seems I don't have the ionecube loader while I thought I had. Then I couldn't enter in admin anymore (like in the site too). Now I'm trying to cancel the folders from ftp. I canceled from plugin, from root and from module but still error Site error: the file /home/www-tol/nextmemn/public/nextme.it/plugins/system/gtranslate.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2 etc etc.
Can you please help me?

Thx,
M.
mxcpz
 
Posts: 4
Joined: Thu Dec 01, 2011 7:31 pm

Re: Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Postby Edvard » Thu Dec 01, 2011 7:52 pm

You will need to remove plugins/system/gtranslate.*
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Postby mxcpz » Fri Dec 02, 2011 2:13 pm

Hi Edvard,
I succeed in moving all the stuff and the site went up again after this job.
I really need a help to install, can you give it to me?
mxcpz
 
Posts: 4
Joined: Thu Dec 01, 2011 7:31 pm

Re: Gtranslate Pro for Joomla don't work :(

Postby Edvard » Fri Dec 02, 2011 5:04 pm

We can install it for you if you send admin and FTP access. You can use the PM button on the right to send the info.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux