[Solved] GTranslate PRO - wrong characters display (é,...)

Popular automatic website translation tool

[Solved] GTranslate PRO - wrong characters display (é,...)

Postby fabien@1969idea.com » Sun May 08, 2011 5:23 am

Hi,

Module now works fine on most of the site except the estore which remains in English coding.
What should I change in the template to get it right?
http://www.hediard.com.sg/fr/estore3/bi ... -Singapore

Thanks
fabien@1969idea.com
 
Posts: 38
Joined: Sun Dec 12, 2010 10:00 am

Re: GTranslate PRO - wrong characters display (é,...)

Postby Edvard » Mon May 09, 2011 3:44 pm

You need to force the encoding to be UTF-8. You can try to add meta charset and if that doesn't help consult with your hosting provider to change the default encoding to UTF-8.

Currently if I force the browser to use UTF-8 I can see correct characters.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4331
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: GTranslate PRO - wrong characters display (é,...)

Postby fabien@1969idea.com » Wed May 11, 2011 2:50 am

Thanks Edvard,
Works now, even though there are now 2 lines about encoding in UTF-8 since the header already had one...
view-source:http://www.hediard.com.sg/fr/estore3/birthday-gifts-and-hampers_Hediard-Singapore
fabien@1969idea.com
 
Posts: 38
Joined: Sun Dec 12, 2010 10:00 am


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron