GTranslate translaition problem

Popular automatic website translation tool

GTranslate translaition problem

Postby linciuga » Mon Apr 15, 2013 5:50 pm

Greetings i purchased Gtranslate enterprise. I have some problem with editing translation. I have Lithuanian English and Russian language. My website main language is Lithuanian and i whant to edit Russian Translation becouse some words are not correctly translated. But when i add ?language_edit=1 my website just refresh and i dont see any pencil icon so i ciuld edit and another question i dont know where i need to add dns setup. Could you please help me to fix with translate edit problem and with dns setup.

P.s using latest joomla version
linciuga
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 15, 2013 5:42 pm

Re: GTranslate translaition problem

Postby Yana » Tue Apr 16, 2013 12:09 pm

Hi,
Can you please send me your website address?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate translaition problem

Postby linciuga » Tue Apr 16, 2013 1:11 pm

Yana wrote:Hi,
Can you please send me your website address?

sent you a pm
linciuga
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 15, 2013 5:42 pm

Re: GTranslate translaition problem

Postby Yana » Tue Apr 16, 2013 3:25 pm

Hi,
You should create CNAME records to point to our server. Please login to your hosting control panel end create CNAME records in your DNS zone editor page.
Here is the documentation https://gtranslate.io/docs/58-gtranslat ... umentation
Please let me know if you have any questions.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate translaition problem

Postby linciuga » Thu Apr 18, 2013 2:30 pm

ok i added cname but still when i add this ?language_edit=1 i cannot translate manualy . And know when i click another languge know it doesnt translate att all
linciuga
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 15, 2013 5:42 pm

Re: GTranslate translaition problem

Postby Yana » Thu Apr 18, 2013 3:03 pm

Hi,
I checked your subdomain with nslookup tool. It doesn't point to our server. If you can send me your hosting access info I can correct the settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

2GLux