Gtranslate with subdomain routing

Popular automatic website translation tool

Gtranslate with subdomain routing

Postby pjgmonteiro » Thu Aug 18, 2011 4:14 am

Hello.
I buy GTranslate Pro for Joomla 1.6 and I'd like to use the construction like http://en.domain.org/ not http://domain.org/en/ (http://pt.domain.org/ not http://domain.com/pt/ etc).
How can I do this ?
Domain: globalinvestmentcenter.org
Thank You.
Last edited by pjgmonteiro on Sat Sep 24, 2011 6:39 pm, edited 1 time in total.
Regards,
Paulo Monteiro
pjgmonteiro
 
Posts: 5
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:10 am

Re: Gtranslate with subdomain routing

Postby Edvard » Fri Aug 19, 2011 6:07 pm

Hi,

Currently it is not supported. But there are plans to implement that feature in later versions. When it is available you will get an email notification with the new version.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Gtranslate and SubDomain

Postby [email protected] » Sat Sep 24, 2011 3:11 am

Hello. I want to use GTranslate Pro for a site on Joomla and I'd like to use the construction like http://en.mydomain.com/ not http://mydomain.com/en/ (http://fr.mydomain.com/ not http://mydomain.com/fr/ etc). Can I do this and how I do if I can?
I can create unlimited number of subdomains with my hoster.

And second things,

can i use Gtranslate Pro on subdomain like on main website : www.mydomain.com and for a blog on news.mydomain.com ?

I've tried that but i have this message :


You don't have appropriate license for news.pokerbonusrooms.net domain name. Please purchase GTranslate Pro license.


Is it normal ?

Thank You.

Best regards
[email protected]
 
Posts: 7
Joined: Thu Aug 11, 2011 8:23 pm

Re: Gtranslate with subdomain routing

Postby pjgmonteiro » Sat Sep 24, 2011 6:41 pm

I need to purchase two more license... already works with subdomains?
Regards,
Paulo Monteiro
pjgmonteiro
 
Posts: 5
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:10 am

Re: Gtranslate with subdomain routing

Postby Edvard » Sun Sep 25, 2011 2:12 pm

Not yet.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Gtranslate with subdomain routing

Postby pjgmonteiro » Sun Sep 25, 2011 6:33 pm

Thanks
Regards,
Paulo Monteiro
pjgmonteiro
 
Posts: 5
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:10 am

Re: Gtranslate with subdomain routing

Postby andredenito » Wed Oct 05, 2011 1:41 pm

I would also like to see this functionality. Also routing to proper domains like .fr / .de would be amazing. please could you email me when this functionality is live?
andredenito
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 05, 2011 1:38 pm

Re: Gtranslate with subdomain routing

Postby Edvard » Wed Oct 05, 2011 9:37 pm

I'll post here when it is ready.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

2GLux