Gttranslate Pro give error

Popular automatic website translation tool

Gttranslate Pro give error

Postby aberg » Wed Feb 18, 2015 12:49 am

Today I have boy the GTtramslatePro after I have testing the free version.
But after install this version and ser the Use URL rewriting to Yes my website give the error

The requested URL /nl/ was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


I have check all System Requirements and they are avaible.
If I check site URL manuel than translating is starting
See below:
https://www.boe4.nl/index.php/en/fr
or
https://www.boe4.nl/index.php/en/de

But if I want to check English languages than it don't work

https://www.boe4.nl/index.php/en/en

So I have now have URL rewriting to No otherwise the site don't work.
Any idea what I must do to make the Pro version work?
aberg
 
Posts: 6
Joined: Sun Feb 15, 2015 3:16 pm

Re: Gttranslate Pro give error

Postby Yana » Wed Feb 18, 2015 1:22 am

Hi,

Please remove the language code from your default language. If you are using other language extension also like Language filter and Language Code plugins. please disable them.
You can check the installation documentation here https://gtranslate.io/docs/57-gtranslat ... umentation

If you can send me access info I can check the settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Gttranslate Pro give error

Postby aberg » Wed Feb 18, 2015 10:28 pm

Check install directory, but seems to be ok.
Yesterday I have send you the acces info
aberg
 
Posts: 6
Joined: Sun Feb 15, 2015 3:16 pm

Re: Gttranslate Pro give error

Postby Yana » Thu Feb 19, 2015 1:16 am

Hi,
Please check your PM. You will need to disable System - Language Filter plugin , create .htaccess file and enable Use URL rewriting option.

You can check the installation documentation https://gtranslate.io/docs/57-gtranslat ... umentation
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Gttranslate Pro give error

Postby aberg » Thu Feb 19, 2015 9:26 am

The only thing that I have must changes is the language plugin.
The rest is ok, I have a htaccess file, but if I turn on the rewrite option, than only the frontpage is working ( in own language)
The rest in 404 error, so again I have disable URL rewritting
So what now to do?
aberg
 
Posts: 6
Joined: Sun Feb 15, 2015 3:16 pm

Re: Gttranslate Pro give error

Postby Yana » Thu Feb 19, 2015 2:07 pm

Hi,
Please send me FTP access info also. I'll correct the settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Gttranslate Pro give error

Postby aberg » Thu Feb 19, 2015 8:07 pm

Not needed, I have Found the issue.
It works now!
Thanks for support
aberg
 
Posts: 6
Joined: Sun Feb 15, 2015 3:16 pm

Re: Gttranslate Pro give error

Postby Yana » Thu Feb 19, 2015 11:48 pm

You are welcome!
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux