How Gtranslate pro works with Joomfish exactly?

Popular automatic website translation tool

How Gtranslate pro works with Joomfish exactly?

Postby sky » Mon Apr 04, 2011 6:41 am

How Gtranslate pro works with Joomfish exactly? I wonder if the below case will work:

main site language is English. enabled Granslate pro for language Japanese, and enable joomfish language spanish. I want to have auto translation for Japanese, but will need high quality manual translation by using joomfish.

I also want to show all the language flags together using one module, even they work differently behind. Is this possible?

thanks
sky
 
Posts: 13
Joined: Sun Apr 03, 2011 5:36 pm

Re: How Gtranslate pro works with Joomfish exactly?

Postby Edvard » Mon Apr 04, 2011 3:47 pm

You can choose which languages you want to redirect to GTranslate Pro. To do that you need to replace [a-z]{2} with the language codes you want to be directed to GTranslate Pro... Ex. Japanese, Russian and French will be handled by GTranslate Pro, in that case replace [a-z]{2} with ja|ru|fr

You can use GTranslate free to select the languages and in that case Spanish will be handled by JoomFish.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux