how to make the Module of GTranslate to the Menu Item?

Popular automatic website translation tool

how to make the Module of GTranslate to the Menu Item?

Postby jed » Fri Jan 05, 2018 5:08 am

I want to put the GTranslate to the menu. Can be it? and how to do it?
jed
 
Posts: 5
Joined: Tue Dec 12, 2017 9:22 am

Re: how to make the Module of GTranslate to the Menu Item?

Postby Yana » Thu Jan 11, 2018 1:20 am

Hi,

Please let me know the platform. If it is wordpress there is an option in gtranslate settings page.
You can contact us via our live chat support .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4496
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: how to make the Module of GTranslate to the Menu Item?

Postby jed » Mon Jan 15, 2018 7:14 am

joomla
jed
 
Posts: 5
Joined: Tue Dec 12, 2017 9:22 am

Re: how to make the Module of GTranslate to the Menu Item?

Postby Yana » Wed Jan 17, 2018 2:54 pm

Hi,
Please contact us via live chat support and our specialists will help you.

Best regards,
Yana
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4496
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

2GLux