Joomla3 with installed GTranslate Pro (purchased)

Popular automatic website translation tool

Joomla3 with installed GTranslate Pro (purchased)

Postby ok4you » Thu Jan 09, 2014 8:49 pm

Hi guys:

In Oct 2014, I did purchase GTranslate Pro for Joomla. I followed all instructions send by email and configured my domain as it is said. I run Joomla 3.2.1. And I activate GTranslate Pro but it does not find the DNS. It did work with Joomla2.5 on the same Domain before. But it does not do its job under Joomla3. Maybe somebody can help. It would be nice.

With my regards
Posts: 3
Joined: Thu Jan 09, 2014 6:17 pm
Location: Montreal, Canada

Re: Joomla3 with installed GTranslate Pro (purchased)

Postby Yana » Sat Jan 11, 2014 2:22 am

Dear Oliver,

Please post your website address, so I can check it. Please make sure that you enabled apace mod_rewrite and renamed htaccess.txt to .htaccess. You can find the documentation here

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Posts: 4088
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

  • Related Topics
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests