Just Installed GTranslate and nothing is clickable

Popular automatic website translation tool

Just Installed GTranslate and nothing is clickable

Postby travelershouse » Sun Sep 01, 2013 11:09 pm

I just installed this widget and uploaded it to my website. (www.ithhostels.com)

Neither the flags or the drop down option is clickable.

Can someone please help me with some advice on how to get this widget to work properly.


Thanks!!

Bobby
travelershouse
 
Posts: 2
Joined: Sun Sep 01, 2013 11:06 pm

Re: Just Installed GTranslate and nothing is clickable

Postby travelershouse » Sun Sep 01, 2013 11:13 pm

I have placed the widget using a css code that locates it at the right top side of my header. I think because I located it in a special spot using the css it has affected how the widget operates. I want to keep the location of the widget in the header, but I just need the widget to start functioning properly..

Advice is much appreciated!
travelershouse
 
Posts: 2
Joined: Sun Sep 01, 2013 11:06 pm

Re: Just Installed GTranslate and nothing is clickable

Postby Yana » Mon Sep 02, 2013 2:30 pm

Hi,
The issue is related to your css. Please try to install Firebug on Firefox and check element properties.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron