Link error during translate

Popular automatic website translation tool

Link error during translate

Postby ianselmi » Tue Jul 07, 2015 2:01 am

Hi,
lately on my site(www.caseincostaazzurra.net), when I change the language the url is modify to {host}/language, but I change it again the new culture was append to url become {host}/language1/language2

For example
I enter on site-> url become www.caseincostaazzurra.net
I change it to English -> url become www.caseincostaazzurra.net/en
I change it to Italian -> url become www.caseincostaazzurra.net/en/it

and from this point the translation not wotking.

Can you help me?

Thanks
ianselmi
 
Posts: 11
Joined: Wed Aug 07, 2013 12:52 am

Re: Link error during translate

Postby Yana » Wed Jul 08, 2015 12:13 am

Hi,
Please make sure that you do not have any other language extension. For example if you have the language filter or language code plugins you need to disable or uninstall them.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Link error during translate

Postby ianselmi » Wed Jul 08, 2015 11:16 am

Thanks Yana,
the language filter was enabled.
I disabled it and it works.

Thanks
ianselmi
 
Posts: 11
Joined: Wed Aug 07, 2013 12:52 am

Re: Link error during translate

Postby Yana » Wed Jul 08, 2015 5:14 pm

You are welcome!
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

2GLux