We need some info

Popular automatic website translation tool

We need some info

Postby idwzi » Thu Apr 12, 2012 4:25 pm

We have a lot of products with similar names but with diferent codes. Is there any way to translate one time so that all the products would be translated in the same way, cause now its a real headache to change all the ~200 products to 6 languages. Waiting for your answer. Maybe you could suggest an easier way to get through this? Lots of thanks in advance ;)
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby Edvard » Thu Apr 12, 2012 6:32 pm

Can you provide some examples?
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: We need some info

Postby idwzi » Thu Apr 12, 2012 6:44 pm

Yes. This is our webpage: www.kilpos.lt

One more question. Why arent some of the contenent not translated? For ex.: add to cart, search buttons and stuff ;) thank you
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby idwzi » Fri Apr 13, 2012 11:19 am

and when we switch off the PRO version it even translates better. So what would you suggest us to do?
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby Edvard » Sun Apr 15, 2012 4:56 pm

I still don't know what you want to do. Please provide an example.

The content of input tags will not get translated, so your forms will continue to work without issues.

The translation quality should be the same.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: We need some info

Postby idwzi » Tue Apr 17, 2012 10:59 am

OK. We figured everything out. Except try to go to our website. Translate it to the other language and youll see that when you go to products page the photo, when enlarged, doesnt apear. It gives an error. What causes this problem?
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby Yana » Tue Apr 17, 2012 8:07 pm

Hi,
You can add the rewrite rule in your .htaccess file to redirect images
Here is an example :
RewriteRule ^([a-z]{2})/images/(.*) /images/$2 [R=301,L]
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: We need some info

Postby idwzi » Wed Apr 18, 2012 11:15 am

Thanks. We've tried that but it seems were doing it wrong or maybe it doesnt work, can you check it?
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby Yana » Wed Apr 18, 2012 11:47 am

Hi,
If you can send FTP access I can check your .htaccess. Please use our contact form on homepage.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: We need some info

Postby idwzi » Wed Apr 18, 2012 12:19 pm

Did that. Waiting for your reply. ;)
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby Yana » Wed Apr 18, 2012 2:26 pm

Hi,
Please check.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: We need some info

Postby idwzi » Thu Apr 19, 2012 11:09 am

Thank you! Works like a charm! ;) One more question. Why isnt the ADD TO CART button translated? I mean when we turn on the free module it translates it but the PRO version doesnt. :?:
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby Yana » Thu Apr 19, 2012 6:27 pm

Hi,
If you can change the template to use <button> tag instead of <input> it will be translated.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: We need some info

Postby idwzi » Thu Apr 19, 2012 6:48 pm

Can you help us with that? Or maybe some more info? Cause if i write button instead of input it just turns into a single blank button :idea:
idwzi
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 04, 2012 1:08 pm

Re: We need some info

Postby Yana » Thu Apr 19, 2012 7:02 pm

Hi,
Unfortunately, we don't provide customization service. Why don't you ask your designer or developer to do that for you?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux