Prestashop 1.5.2

Popular automatic website translation tool

Prestashop 1.5.2

Postby Waldo » Fri Dec 07, 2012 7:38 pm

I cannot get working Gtranslate in Prestashop 1.5.2
I'm Using Gtranslate General

I put the code anywhere & only errors (white page) :?:
Thanks for the help,
Cheers
Waldo
Waldo
 
Posts: 45
Joined: Mon Dec 12, 2011 2:33 pm

Re: Prestashop 1.5.2

Postby Yana » Sat Dec 08, 2012 1:39 am

Hi,
What is your website address? Can you send me temp access so I can check the settings?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Prestashop 1.5.2

Postby Waldo » Mon Dec 10, 2012 12:08 am

Hi Yana & thanks for your answer.

First I would like to know where to put the code (s).
Your code from your site (General code) is to be pasted but I (I have to confess) do not know where to put them?

I tried in any place (ex. header) footer etc. & only blanc pages gotten.

So I think the fisrt thing is (I think) to know Where to put the code (s) 3 (three I think).

Here I put the codes, my question is where out them?

SOLVED ;-)

Thanks very much,

Waldo
Last edited by Waldo on Wed Jan 23, 2013 8:18 pm, edited 1 time in total.
Waldo
 
Posts: 45
Joined: Mon Dec 12, 2011 2:33 pm

Re: Prestashop 1.5.2

Postby Yana » Mon Dec 10, 2012 1:27 am

Hi,
You can put the code in your template.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux