%Signs again for Gtranslate Enterprise

Popular automatic website translation tool

%Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby jb11 » Sun Oct 28, 2012 12:48 am

Hi Edvard

I have noticed now similar issues again (as at Saturday 27 October) with the Enterprise version where I see a lot of % signs for content translated months ago. This is for all my Enterprise domains and I presume your other customers' domains too. Please can you urgently look into this in order for the previous Enterprise cache to work again as Google will definitely penalize sites where all previously translated content are now gone and need to be translated again.

I refer to the previous forum post: translations-stops-working-gtranslate-enterprise-t2580.html

Thank you
JS
jb11
 
Posts: 16
Joined: Sat Jul 23, 2011 2:42 am

Re: %Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby casinobonus » Sun Oct 28, 2012 6:53 am

Hello.

I have the same problem with Gtranslate Enterprsise at my website http://casinobonuscenter.com
casinobonus
 
Posts: 66
Joined: Sun Jun 24, 2012 7:28 pm

Re: %Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby majjed2008 » Sun Oct 28, 2012 2:13 pm

I have same problem also hope it will be fixed soon my website :http://worldwide-invest.org
majjed2008
 
Posts: 5
Joined: Fri Oct 19, 2012 11:27 am

Re: %Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby paulg » Sun Oct 28, 2012 2:22 pm

Same issue for me...again. Please solve this a.s.a.p.

Greetings, Paul
paulg
 
Posts: 45
Joined: Wed Nov 30, 2011 12:38 pm

Re: %Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby Yana » Sun Oct 28, 2012 4:44 pm

Hi,
Sorry for the inconvenience , we will check it and try to fix the issue ASAP.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: %Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby mserovey » Fri Nov 09, 2012 10:07 am

I am having the same problem with partial translations and % showing up in the areas that are not translated.

http://mikeseroveyreviews.com
mserovey
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 09, 2012 10:04 am

Re: %Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby paulg » Fri Nov 09, 2012 1:17 pm

Hi, I checked it out on my site but everything seems to work normally. In your case the % sign is normal because it means that your text is waiting for translation. In most cases the text is translated in a matter of minutes.
But you can force also the translation: append ?force_translation=1 to the end of the URL and it will forcibly translate the content to the end.

Greetings, Paul
paulg
 
Posts: 45
Joined: Wed Nov 30, 2011 12:38 pm

Re: %Signs again for Gtranslate Enterprise

Postby Yana » Sat Nov 10, 2012 1:54 am

Hi,
Everything will be translated. "%" means that the text is in the queue. Usually it takes less than one minute to translate the page.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux