[solved]some licence error in using

Popular automatic website translation tool

[solved]some licence error in using

Postby sasakerkez » Thu May 31, 2012 2:00 am

Hi, Yana and Edward.

I have bought GTranslatePro for domain http://www.bizcombook.com
Yuo have sent to me file : gtranslate_www.bizcombook.com .zip
I have contacted my provider about installation of GTRanslatePro.
They have just finished installation.
But, we have problem. After activating module on site (you can try) there is error message :
"You don't have appropriate license for your http://www.bizcombook.com. Please purchase GTranslate Pro license or go back."

Can you help, please?
Can your check is the file you have send to me correct (for that domain exactly)?
Note: I have payed it in April, but domain has become active in May, is it possible that this could make some confusion about domain name?

I give to them agreement to contact you, for me. they are: Eunet, Belgrade.

Best regards
Sasa Kerkez
sasakerkez
 
Posts: 23
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:25 pm

Re: some licence error in using

Postby sasakerkez » Thu May 31, 2012 2:59 am

Just to complement this. We did everything covered in the manual, following the plugin installation route.
All requirements (ioncube, curl, json, soap, mod_rewrite etc) are installed (confirmed with system information page in joomla admin)
All mentioned configurations are done.
the ?verify_license=1 to the end of links was also tried but did not got it working.

I've noticed in some of the posts someone mentioned config.php inside gtranslate dir. Here there is no such file. Btw, file license.dat gets populated if emptied so there is no problem in writing into files.

Please advise.
sasakerkez
 
Posts: 23
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:25 pm

Re: some licence error in using

Postby sasakerkez » Thu May 31, 2012 3:08 am

Btw, I've enabled debug mode, connection to the licensing server works and from the answer that is received, I would assume there is some issue with the domain probably not being registered as "licensed".
sasakerkez
 
Posts: 23
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:25 pm

Re: some licence error in using

Postby Yana » Thu May 31, 2012 10:15 am

Dear Sasa Kerkez,

We will check your license ASAP.

The config.php file is for the GTRanslate Pro general version. You have installed the joomla plugin.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: some licence error in using

Postby sasakerkez » Thu May 31, 2012 8:09 pm

Any news?
sasakerkez
 
Posts: 23
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:25 pm

Re: some licence error in using

Postby sasakerkez » Fri Jun 01, 2012 12:38 am

Yana or Eward.

Still, we are waiting for help about licence for www.bizcombook.com

Regards
Sasa and team
sasakerkez
 
Posts: 23
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:25 pm

Re: some licence error in using

Postby Yana » Fri Jun 01, 2012 9:58 am

Dear Sasa,
We have fixed the issue. Please check.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: some licence error in using

Postby sasakerkez » Fri Jun 01, 2012 4:13 pm

Dear Yana.

It looks ok now.
Thank you :)

Regards

Sasa
sasakerkez
 
Posts: 23
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:25 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

2GLux
cron