Spanish and IE error

Popular automatic website translation tool

Spanish and IE error

Postby barbaramarsillac » Tue Feb 07, 2017 6:22 am

Hello everyone, I'm having 3 problems with Gtranslate...

1. My site is in portuguese, but when I select "Spanish", the "english" button in the plugin changes to "español".
2. When is in spanish, the plugin translates "Smart Grid" as "Red Inteligente" in the menu, and as this is a platform's name, it's not supposed to be translated. I was able to correct this in the text, but I don't know how it's done with the text in the menu.
3. Some texts (the last 3 sections) are not translated in any version of IE

Hope someone can help me. Thank you very much!
barbaramarsillac
 
Posts: 4
Joined: Tue Feb 07, 2017 6:07 am

Re: Spanish and IE error

Postby Yana » Tue Feb 07, 2017 6:07 pm

Hi,
Please post your website address and we will investigate the issue.
You can use class="notranslate" for the part of the text which you do not want to translate.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4255
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Spanish and IE error

Postby barbaramarsillac » Tue Feb 07, 2017 6:23 pm

Hi Yana, thank you for your reply.

My website address is www.faettecnologia.com.br
I used the notranslate in the text, but I don't know how to use in the menu button :/
barbaramarsillac
 
Posts: 4
Joined: Tue Feb 07, 2017 6:07 am

Re: Spanish and IE error

Postby Yana » Tue Feb 07, 2017 6:28 pm

Hi,
You should be able to add class to menu item .
Go to Screen Options tab and check CSS Classes . Add notranslate in CSS Classes (optional) field .
Please check the following page for screenshots http://sevenspark.com/how-to/how-to-add ... -menu-item
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4255
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Spanish and IE error

Postby barbaramarsillac » Thu Feb 09, 2017 2:47 am

It worked! Thank you so much!! :D

Now my biggest problem is that some parts of the text are not being translated in IE.
From "Faet Smart Grid - The Platform" to "Contact Us" is not working. Can someone help me please? :(
barbaramarsillac
 
Posts: 4
Joined: Tue Feb 07, 2017 6:07 am

Re: Spanish and IE error

Postby Yana » Fri Feb 10, 2017 7:41 pm

Hi,
I have just checked and was able to see the translation in IE. Please let me know which version of IE you are using.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4255
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Spanish and IE error

Postby barbaramarsillac » Fri Feb 10, 2017 8:48 pm

The version is: 11.0.9600.18538

If I select English (or spanish), it translates until "Faet Smart Grid - A Plataforma". From there to "Contact us" it doesn't translates. And if I select other language after that, it changes to portuguese and doesn't translates again. Only if I refresh the page.
barbaramarsillac
 
Posts: 4
Joined: Tue Feb 07, 2017 6:07 am


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron