Use Gtranslate Free over https

Popular automatic website translation tool

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby smtotman » Thu Jan 08, 2015 8:19 am

Thank you!!!
smtotman
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 06, 2015 12:51 am

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Yana » Thu Jan 08, 2015 10:36 pm

You are welcome!
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby textrix » Fri Jan 09, 2015 7:10 pm

Hi, same problem here. Joomla 3.3.6 over https. Just downloaded the latest version of GT.

Could you send me the magic file?

Thanks bunches.
textrix
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 09, 2015 7:04 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Yana » Sat Jan 10, 2015 12:22 am

Hi,
I have just sent. Please check your email.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby metapartner » Tue Feb 10, 2015 5:14 pm

I have the same issue with Wordpress 4.1, is there a way to use it over https?

Best regards,
Damian
metapartner
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 10, 2015 5:05 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Yana » Tue Feb 10, 2015 5:26 pm

Dear Damian,

Please download the latest version https://downloads.wordpress.org/plugin/ ... 1.0.38.zip.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby metapartner » Tue Feb 10, 2015 5:40 pm

Hi Yana,
I'm using the latest version, I see the language switcher, but after the switch to another language, nothing happen.
Regards,
Damian
metapartner
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 10, 2015 5:05 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Yana » Wed Feb 11, 2015 3:05 pm

Hi,
Can you please post your website address, so I can check it?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby metapartner » Wed Feb 11, 2015 7:38 pm

Hi Yana,

here the website address:

https://www.stiftung-fuer-helfer.de/helfen/

Regards,
Damian
metapartner
 
Posts: 3
Joined: Tue Feb 10, 2015 5:05 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Yana » Thu Feb 12, 2015 4:12 pm

Hi,
I have just checked and can see it is working properly. I was able to switch between the languages .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby fafamaster » Sat Feb 14, 2015 4:10 am

Hi Yana,
I'm on joomla 3.3.6, in https
I'm using the latest version, I see the language switcher, but after the switch to another language, nothing happen.
site : https://unasim.org
Regards,
Fafamaster

PS : it's ok with Safari, but not with the other....
fafamaster
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 14, 2015 4:05 am

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Conradr » Sun Feb 15, 2015 11:22 pm

HI,

I have had the same issues as posted by others. I am able to translate the page over http// but not https- I have also just downloaded this application- I am using Joomla 3x. How do I get a hold of this patch.

Thank-you!
Conradr
 
Posts: 1
Joined: Sun Feb 15, 2015 11:19 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Yana » Mon Feb 16, 2015 12:29 pm

Hi,
Please give me your email address and I'll send the latest version.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby moby » Tue Mar 24, 2015 8:22 pm

Have the exact issue :(

was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit2'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Also on Joomla 3.x
moby
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 24, 2015 8:19 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby shaud » Wed Mar 25, 2015 2:44 pm

Edvard wrote:Please check your email. Let me know if it works.

Thank you!

Hi, i am using Gtranslate in joomla 2.5. it was going nice but when I got ssl certified it's no longer working. Please let me know how to solve this problem? :o :cry:
shaud
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 25, 2015 2:37 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby Yana » Wed Mar 25, 2015 3:13 pm

Hi,
Please make sure that you are using the latest version of GTranslate free module.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby shaud » Fri Mar 27, 2015 10:39 am

yes. I'm using Joomla! 2.5.9
shaud
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 25, 2015 2:37 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby moby » Fri Mar 27, 2015 11:02 am

Yana wrote:Hi,
Please make sure that you are using the latest version of GTranslate free module.


I am using the latest as downloaded via your site and its not working, when i inspect element i get the following:

Mixed Content: The page at 'https://www.pulseid.co.za/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit2'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
moby
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 24, 2015 8:19 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby shaud » Fri Mar 27, 2015 1:35 pm

Yana wrote:Hi,
Please make sure that you are using the latest version of GTranslate free module.

Yes I'm using gtranslate 3.0.x.32 on joomla 2.5.28. now how can i fix https issue? :roll:
shaud
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 25, 2015 2:37 pm

Re: Use Gtranslate Free over https

Postby aviator » Fri Mar 27, 2015 2:38 pm

Hello there ... I am having the same problem with Gtranslate not working on https --please help.
and also would appreciate if anyone let me know how to reduce the size of the Gtranslate appearing on the site, like on this site its small. I am using joomla 3.x
aviator
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 27, 2015 2:33 pm

PreviousNext

  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest