Button class with joomla

Popular automatic website translation tool

Button class with joomla

Postby ilsroma » Tue Mar 03, 2015 7:29 pm

Hi,
I'm trying the free version in order to upgrade it. This extension is great and all is working perfectly, the only issue I found (but it's probably my fault) is the size of the language switcher i put in the toolbar position (top and right) of the template. It's too big and more I tryed to use a class suffix uk-button-link.
The website is ilsuniversity.com
Thank you
Diego
ilsroma
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 03, 2015 7:19 pm

Re: Button class with joomla

Postby Edvard » Tue Mar 03, 2015 9:08 pm

Hi Diego,

I have checked and it needs customization to look nice with your current template. I can do that for you if you buy our Pro or Enterprise license.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux