I Cant See The Edit Button in GT PRO

Popular automatic website translation tool

I Cant See The Edit Button in GT PRO

Postby musifon » Thu Apr 07, 2011 8:37 pm

my problem is that when i want to edit a content i cant see the edit button...

i put the /?edit_language=1 in the end of the url and nothing hapens...

any solutions?????

thanks....
musifon
 
Posts: 10
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:32 pm

Re: I Cant See The Edit Button in GT PRO

Postby Edvard » Thu Apr 07, 2011 8:40 pm

Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: I Cant See The Edit Button in GT PRO

Postby musifon » Thu Apr 07, 2011 8:48 pm

i did exacly what the fag 14 says and nothing hapens

the mod gt translate works great
but i need to edit the text ....

im wonder if there is a problem because my domain is www.site name.gr and the site that i want to translate is in a demo folder www.site name.gr/demo

the clean domain is in html and the demo folder is a joomla instalation..
musifon
 
Posts: 10
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:32 pm

Re: I Cant See The Edit Button in GT PRO

Postby Edvard » Thu Apr 07, 2011 8:52 pm

So just to check, are you saying that you go to http://domain.com/el/demo/?language_edit=1 to edit for example Greek and you don't see the edit buttons?
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: I Cant See The Edit Button in GT PRO

Postby musifon » Thu Apr 07, 2011 8:54 pm

my domain is
http://www.alpha-group.gr/demo

u can check it


sorry but i cant do anything...
musifon
 
Posts: 10
Joined: Thu Apr 07, 2011 8:32 pm

Re: I Cant See The Edit Button in GT PRO

Postby Edvard » Thu Apr 07, 2011 9:06 pm

You don't have the Pro version installed, when I go to http://www.alpha-group.gr/it/demo/ I can see 404 error code. Also you don't have the module configured to work with the Pro version. Please read the readme.txt and do the installation step by step. You can check this if you will have problems after the installation: gtranslate/troubleshooting-gtranslate-pro-t368.html
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron