Configuring the plugin

Popular automatic website translation tool

Configuring the plugin

Postby Joe » Sat Dec 10, 2011 5:17 am

Hey Guys,

I installed the GTranslatePro on Wordpress, it seems that the languages are working but I don't have access to configure what languages I want to use in the back end. I was told to get the free version plugin and activated and I did and this is what i see.
How can i configure the plugin to display the drop down menu with the languages?
Last edited by Joe on Wed Feb 01, 2012 12:11 am, edited 1 time in total.
Posts: 4
Joined: Mon Oct 24, 2011 5:52 am

Re: Configuring the plugin

Postby Edvard » Tue Dec 13, 2011 1:12 am


Please download and install GTranslate for wordpress from

You have downloaded the minified version from

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Site Admin
Posts: 4156
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

  • Related Topics
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests