Need config help for pro version: only partial translations

Popular automatic website translation tool

Need config help for pro version: only partial translations

Postby Ameson » Thu May 02, 2013 8:10 am

I solved my initial problem, please see the message below for current issue.
Last edited by Ameson on Thu May 02, 2013 9:37 am, edited 2 times in total.
Ameson
 
Posts: 5
Joined: Thu May 02, 2013 8:04 am

Re: Default language English, but only shows Chinese: pro ve

Postby Ameson » Thu May 02, 2013 8:28 am

Upon setup, I initially had a problem that the main site language (English) was not showing, only Chinese would show.

This problem was solved (forgot to change permissions to 777, for the EN folder inside plugins/system/gtranslate/gtranslate/cache/en

However, now it seems that when I switch to Chinese, only parts of the page are getting translated.

URL: www.china.jobsafe.org (I have already posted support ticket with access details)
Ameson
 
Posts: 5
Joined: Thu May 02, 2013 8:04 am

Re: Need config help for pro version: only partial translati

Postby Yana » Thu May 02, 2013 10:41 am

Hi,
I checked the settings. There is no need to install both gtranslate Pro versions at the same time.
I corrected the settings and uninstalled the general version. Please check.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Need config help for pro version: only partial translati

Postby Ameson » Thu May 02, 2013 3:51 pm

Hi, thanks, translation functions are working well now.

However, when I attempt to edit (by attaching /?language_edit=1 to the end of URLs), the editor window shows up fine, but it is missing the save button. So, I cannot edit my texts.

Screenshot attached.

Image
Ameson
 
Posts: 5
Joined: Thu May 02, 2013 8:04 am

Re: Need config help for pro version: only partial translati

Postby Yana » Thu May 02, 2013 6:13 pm

HI,
Can you send joomla backend admin username/password also?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Need config help for pro version: only partial translati

Postby Yana » Fri May 03, 2013 11:52 am

Hi,
I checked your website and can see you installed System - RokBox plugin which is blocking gtranslate.
Please try to disable it while editing and you will be able to see save button.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux