Display Problem

Popular automatic website translation tool

Display Problem

Postby Mike » Mon Nov 30, 2015 7:08 am

Hi
I've installed Gtranslate on two websites, both Joomla 3.4.5, on one worked perfectly but on the other I can't get it to display both flags and list, it will display flags, will display list but won't display both, when both selected displays only Site Language. I've opened backends of both sites and put side by side on monitor and setting are identical. Both sites hosted at same Hosting Service. Any suggestions.
Thanks
Mike
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 30, 2015 7:00 am

Re: Display Problem

Postby Yana » Mon Nov 30, 2015 3:09 pm

Hi,
Please check your css styles. I would recommend using firebug on Firefox browser to inspect element properties.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Display Problem

Postby Mike » Tue Dec 01, 2015 1:18 am

Hi
Looked at everything, both sites use the same template as well. Only thing I can find is when both are run on XAMPP the one that doesn't display properly says

"Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/ebsnz/modules/mod_gtranslate/tmpl/default.php on line 144"

Yet when I look at the code it's identical with the one that does work.
I'll probably just leave it off the site, doesn't make sense to me.

Thanks
Mike
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 30, 2015 7:00 am

Re: Display Problem

Postby Yana » Tue Dec 01, 2015 10:22 pm

Hi,
You will need to turn off warnings. Please check the following post also
free-version-broken-joomla-t2959.html?hilit=Strict%20Standards:%20Only%20variables#p18172
Hope this will help you.
If you can post your website address I can check it.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Display Problem

Postby Mike » Tue Dec 01, 2015 11:35 pm

Hi
Thanks for reply, had left warnings set to maximum, have now changed to system default, the warning as above went away but still doesn't display flags when set to both. Error reporting is set to default on the site that is working. One that isn't working is http://www.ebsnz.co.nz currently set to both but only shows English flag. Probably no biggie not to have both.
Thanks
Mike
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 30, 2015 7:00 am

Re: Display Problem

Postby Yana » Tue Dec 01, 2015 11:52 pm

Hi,
Please make sure that you enabled "show as flag" option for all languages .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Display Problem

Postby Mike » Wed Dec 02, 2015 12:49 am

Hi
That was it, I misread was it was for thinking the both button near the top would display it. Sorry to trouble you.
Thanks
Mike
 
Posts: 4
Joined: Mon Nov 30, 2015 7:00 am

Re: Display Problem

Postby Yana » Wed Dec 02, 2015 1:02 am

You are welcome! I'm glad I could help :)
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron