Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Popular automatic website translation tool

Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Postby popular » Thu Apr 04, 2013 7:19 pm

Hello,

I have your enterprise solution for my website popularseeds.com If I visit a foreign language it just keeps loading and then shows a blank page or does not show the content? Please can you help me fix it?

Regards,
Anthony.
popular
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 18, 2013 12:15 am

Re: Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Postby Edvard » Thu Apr 04, 2013 7:24 pm

Hi,

I have just checked Russian and Czech and it is OK for me. Can you please send me the link which doesn't load?
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Postby popular » Thu Apr 04, 2013 7:25 pm

http://ja.popularseeds.com/ is just the first I came across just now. I will paste more in a second
popular
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 18, 2013 12:15 am

Re: Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Postby popular » Thu Apr 04, 2013 7:27 pm

http://ja.popularseeds.com/index.php?or ... e_1_Single[]=Available+as+Single+Seed&product_type_1_popular_seeds_comp=find_in_set_any&product_type_1_popular_seeds[]=Most+Popular+Cannabis+Seeds&Itemid=83

is currently just a blank page for me.
popular
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 18, 2013 12:15 am

Re: Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Postby popular » Thu Apr 04, 2013 7:28 pm

http://ko.popularseeds.com/ just shows <스크립트 for me which translates to <Script. I am sure if you change language a couple of times and click on some links the problems will appear.
popular
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 18, 2013 12:15 am

Re: Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Postby Edvard » Thu Apr 04, 2013 7:30 pm

I've just checked the link and it loads fine for me.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Enterprise loading for 10 seconds then returns nothing

Postby popular » Thu Apr 04, 2013 7:32 pm

Strange. Now it's working fine for me. Hopefully it was just a temporary glitch. Thank you for your quick response.
popular
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 18, 2013 12:15 am


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

2GLux