Flags and Language Name in dropdown...

Popular automatic website translation tool

Flags and Language Name in dropdown...

Postby melprok » Tue Sep 17, 2013 5:11 pm

Hi, I'm using the free version. Is posible to put the flags and language name in the same row in the combobox?

Like your page?

Example:
UsFlag English
EsFlag Español


Thanks...
melprok
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 16, 2013 9:30 pm

Re: Flags and Language Name in dropdown...

Postby Yana » Tue Sep 17, 2013 11:19 pm

Hi,
With the default select tag it works only for FireFox. But you can create another dropdown to have flags inside.
You can search for "alternative for select tag" or "alternative dropdown list".
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Flags and Language Name in dropdown...

Postby melprok » Sat Sep 21, 2013 5:39 pm

Ok, Thanks... I didn't find anything...

I will search in google...
melprok
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 16, 2013 9:30 pm

Re: Flags and Language Name in dropdown...

Postby Yana » Mon Sep 23, 2013 11:44 pm

Hi,

You can check the following post
how-add-the-flag-inside-the-dropdown-menu-t2337.html?hilit=flags%20dropdown#p9075
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux