GTranslate Enterprise errors

Popular automatic website translation tool

GTranslate Enterprise errors

Postby [email protected] » Thu Jun 06, 2013 12:49 am

Hi,
I get this error when I click the English or German flag on my site http://www.gagneffiske.se and also on my site http://www.lmiab.se

An error occurred.

Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.

If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details.

Faithfully yours, nginx.


What is wrong?
My host says it's your problem not his... :(

Please let me know what's wrong.

Regards
Micke
[email protected]
 
Posts: 32
Joined: Thu Mar 22, 2012 10:05 pm

Re: GTranslate Enterprise errors

Postby Yana » Thu Jun 06, 2013 12:43 pm

Dear Micke,

We will check your license ASAP . Please check it with your hosting provider also. May be they have blocked our IP address.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


Re: GTranslate Enterprise errors

Postby Yana » Mon Jun 10, 2013 2:43 pm

Dear Micke,
Please ask your hosting provider to white-list our IP address. It seems you are blocking requests from our server.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate Enterprise errors

Postby paulg » Mon Jun 10, 2013 3:28 pm

Hi Micke,

I had the same issue because the Gtranslate IP-adres was blocked in my application firewall (WAF in Admintools Pro). If you're using security extensions like Admin Tools Pro you must add the IP-adress in your WAF-setting (never block these IP-adresses).

Greetings, Paul
paulg
 
Posts: 45
Joined: Wed Nov 30, 2011 12:38 pm


Re: GTranslate Enterprise errors

Postby paulg » Mon Jun 10, 2013 7:39 pm

You have to whitelist the IP-adress Gtranslate send you (TDN record) for configuring your subdomains in DNS. That's the same IP-adress that is probably blocked now.
You can resolve the IP-adres by pinging the TDN record and then add the IP-adress to your application firewall. Off course you also have to clear your logs if the IP-adress is still blocked.

Greetings, Paul
paulg
 
Posts: 45
Joined: Wed Nov 30, 2011 12:38 pm

Re: GTranslate Enterprise errors

Postby Yana » Tue Jun 11, 2013 1:22 am

Dear Paul, thank you for your answer.
Dear Micke, our IP address is 94.23.220.123.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


Re: GTranslate Enterprise errors

Postby Yana » Tue Jun 11, 2013 4:54 pm

You're welcome!
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux