Having issues staying in Language Subdomain Enterprise

Popular automatic website translation tool

Having issues staying in Language Subdomain Enterprise

Postby natastna2 » Tue Aug 09, 2016 9:05 pm

Hello Edvard,

In order to see an example of this please see here:

https://www.seed-city.com/de/sweet-seeds/speed

if you please click the Add to Cart button and then click the Cart button which pops up to take you to cart.

You can see that you are now back in the English default version.


Now if we try this in another of our enterprise sites:

http://www.popularseeds.com/de/sweet-seeds/speed

we see when directed to cart the presence of /gtranslate/gtranslate.php?glang=de&gurl=

which I assume is a necessity in order to keep the current language.

I am not sure why this does now show on the new enterprise site - seed-city.

Thank you for your time.

Please note that we are currently experiencing a DDOS attack and so the site/s may be slow to respond
natastna2
 
Posts: 158
Joined: Wed Jan 26, 2011 2:43 am

Re: Having issues staying in Language Subdomain Enterprise

Postby natastna2 » Tue Aug 09, 2016 10:14 pm

To give some more information, this code was originally added to my sef.router.php file (when installing the pro version):

// fix for gtranslate $uri =& JURI::getInstance(); $router =& $mainframe->getRouter(); plgSystemGTranslate::parseGTranslate($router, $uri);

As the upgrade from Pro to Enterprise requires disabling the gtranslate plugin I had to remove this code for the site to load.

It is possible this file will need alteration again in order to work properly with the Enterprise version?

Thank you for your time.

Regards,
Anthony
natastna2
 
Posts: 158
Joined: Wed Jan 26, 2011 2:43 am

Re: Having issues staying in Language Subdomain Enterprise

Postby Edvard » Wed Aug 10, 2016 4:56 pm

Please send FTP access to [email protected]
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4403
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Having issues staying in Language Subdomain Enterprise

Postby natastna2 » Wed Aug 10, 2016 5:42 pm

Thanks Edvard, emailed the details across.
natastna2
 
Posts: 158
Joined: Wed Jan 26, 2011 2:43 am

Re: Having issues staying in Language Subdomain Enterprise

Postby Edvard » Thu Aug 11, 2016 1:33 am

Hi,

It is fixed. I have modified the following files:

/components/com_virtuemart/themes/yagendoo_VaMazing/theme.js
/administrator/components/com_virtuemart/classes/htmlTools.class.php
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4403
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Having issues staying in Language Subdomain Enterprise

Postby natastna2 » Thu Aug 11, 2016 4:17 am

Hello Edvard,

Thank you very much. We really appreciate your help.

I do have a couple of other problems that seem to have occurred with the change but will come back to you if I am unable to solve these myself.

Thank you for your time.

Regards,
Anthony
natastna2
 
Posts: 158
Joined: Wed Jan 26, 2011 2:43 am


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron