how to edit the translations

Popular automatic website translation tool

how to edit the translations

Postby troyok » Wed Sep 25, 2013 10:39 am

I just bought the enterprise version 5 minutes ago, and i received an email from Gtranslate Team that noted if need edit the translations pls login the following account. like....

User:XYZ..
PWS:XYZ.......

ps: The User ID, Pwd was provide by Gtranslate Team.

But i did not found where is the control panel for edit the translation. :? Coz my main language is chinese. This is my first time use this forum and i had not got the answer from this forum. Is there have anyone can help me. Thanks a lot.
troyok
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 25, 2013 10:24 am

Re: how to edit the translations

Postby Yana » Wed Sep 25, 2013 5:37 pm

Hi,
In order to edit the translations you will need to add ?language_edit=1 to the end of the url and you will see the translation editing tools.
You can find the documentation here https://gtranslate.io/docs
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: how to edit the translations

Postby troyok » Thu Sep 26, 2013 7:59 am

Thanks Yana. One more question, I integrationed the Gtranslate plug on my website. cuz my website more than one billion products integration, when i try click the product based on the language such as ja.domain.com the details page still show me the original language, but each tite have remarked the symbol % in the front, once i reload 3 or 5 times then translate can be finished. That's totally means when my customer first time click the products the words can not by translate unless reload 3 or 5 times,,,oh that's really not good. Is the gtanslate can not help translate the language quickly.........or there have some steps i made it wrong??? Many thanks.
troyok
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 25, 2013 10:24 am

Re: how to edit the translations

Postby troyok » Thu Sep 26, 2013 7:59 am

Thanks Yana. One more question, I integrationed the Gtranslate plug on my website. cuz my website more than one billion products integration, when i try click the product based on the language such as ja.domain.com the details page still show me the original language, but each tite have remarked the symbol % in the front, once i reload 3 or 5 times then translate can be finished. That's totally means when my customer first time click the products the words can not by translate unless reload 3 or 5 times,,,oh that's really not good. Is the gtanslate can not help translate the language quickly.........or there have some steps i made it wrong??? Many thanks.
troyok
 
Posts: 3
Joined: Wed Sep 25, 2013 10:24 am

Re: how to edit the translations

Postby Yana » Thu Sep 26, 2013 11:31 am

Hi,

% symbol means that the text is in the translation queue and you will see the translation soon. As the translations are done on demand it will start translating from the most popular content.
You just need to wait and your site will be translated and cached. It depending on your traffic.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux