Joomla Cannot redeclare file_get_html()

Popular automatic website translation tool

Joomla Cannot redeclare file_get_html()

Postby TheBusinessManager » Mon Jan 23, 2012 6:25 pm

I just got GTranslate Pro yesterday and seems to be up and running as expected on the frontend.
However, in the backend, I can't access my menu anymore (Joomla Backend > Menus > Main Menu > Click on any of my menus for editing).
The backend displays the following:

Fatal error: Cannot redeclare file_get_html() (previously declared in /home/.../public_html/plugins/system/gtranslate.php:959) in /home/.../public_html/plugins/system/plg_jamenuparams/asset/html_parser.php on line 41

I did search the forum and couldn't find a solution for this problem and really hope to be able to solve this asap for obvious reasons.

I would appreciate any help in this matter.
TheBusinessManager
 
Posts: 10
Joined: Mon Jan 23, 2012 6:19 pm
Location: Sweden

Re: Joomla Cannot redeclare file_get_html()

Postby paulg » Mon Jan 23, 2012 7:01 pm

I have exactly the same issue in Joomla 1.5.25 since I installed Gtranslate Pro. When I want to change something in my menus I have to disable the plugin.
I mentioned it already in one of my topics and got the advice to disable the plugin when editting the menus or to perform the manual installation. However I prefer to manage my Joomla backend with modules and plugins and not by manual installations.
Hope Edvard has a solution for this problem.

Greetings, Paul
paulg
 
Posts: 45
Joined: Wed Nov 30, 2011 12:38 pm

Re: Joomla Cannot redeclare file_get_html()

Postby TheBusinessManager » Mon Jan 23, 2012 9:50 pm

Forgot to mention, I'm using Joomla 1.5.22.
Any chance we'll have a solution -- or at least an answer -- to this soon?
TheBusinessManager
 
Posts: 10
Joined: Mon Jan 23, 2012 6:19 pm
Location: Sweden

Re: Joomla Cannot redeclare file_get_html()

Postby Edvard » Mon Jan 23, 2012 10:24 pm

Hi,

If you install GTranslate Pro by following general/readme.txt it will be fixed (the plugin should be disabled though).

Otherwise you can contact plg_jamenuparams extension developers (JoomlArt not sure) and ask them to use a different name for file_get_html function, so it will not conflict.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Joomla Cannot redeclare file_get_html()

Postby siamagency » Thu Oct 11, 2012 12:55 pm

I get the same issue...

If i install it another way....with no plugin...

Can i just keep all the translated cache ?

Thank you
siamagency
 
Posts: 34
Joined: Sun Jul 31, 2011 9:02 pm

Re: Joomla Cannot redeclare file_get_html()

Postby Yana » Sat Oct 13, 2012 8:43 pm

Hi,
You can convert the cache. The cache format for non joomla version is in JSON. The joomla version uses raw format. The cache name is the same. If you check it will be very easy to convert. If you manually edited the translations you can only convert .human files in the cache the rest will be translated again.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux