Joomla mod_gtranslate doesn't use module parameters

Popular automatic website translation tool

Joomla mod_gtranslate doesn't use module parameters

Postby nulleinsmedien » Mon Mar 14, 2011 8:37 pm

Hi everyone,
i just installed mod_gtranslate for Joomla 1.5.22, and the module doesn't seem to interprete the settings made in the Joomla-Backend. I echoed some parameters in the default.php, but it just returns the default values...

Anyone had this problem before??

Thanks a lot!
nulleinsmedien
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 14, 2011 8:32 pm

Re: Joomla mod_gtranslate doesn't use module parameters

Postby Edvard » Tue Mar 15, 2011 2:23 pm

Try to turn off the caching for the module or clear joomla cache.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux