Problem with enterprise with different domains

Popular automatic website translation tool

Problem with enterprise with different domains

Postby Stützer » Thu Jan 17, 2013 5:13 pm

Hello,

I use enterprise for the maindomain www.fachwerkfreunde.de in german.
The english translation of the maindomain is timberframefriends.com. When I go to there, is the translation to es.timberframefriends.com and tr.timberframefriends.com OK.

But when I go to fachwerkfreunde.de and put on english or other domain, than will be go to "en.fachwerkfreunde" without .de... But it should be got to timberframefriends.com

What can I do?
I use the html-code.

Thank you
Stützer
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 28, 2011 6:25 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Edvard » Thu Jan 17, 2013 7:14 pm

You need to change the link from en.fachwerkfreunde.de to fachwerkfreunde.com in the html code.

Edit: We have just configured it, so it will direct you to the right domain automatically. So no action is needed to be taken on your side!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Stützer » Thu Jan 17, 2013 7:42 pm

Thanks.

But test it, please.

When I will translate zu english, then is the URL "en.fachwerkfreunde" without ".DE"?
When I write the Url manuel, then is timberframefriends.com...thats ok. But when I will back to german, then is not ok.

Then I will all languages to the subdomain of timberframefriends.com (es.timberframefriends.com and so on) Fachwerkfreunde.de is only for Germany...

How and where I can change the link in in your html-code
Stützer
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 28, 2011 6:25 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Stützer » Thu Jan 17, 2013 7:44 pm

And when I will change the translation on timberframefriends.com manuel, then is wrong my pass from fachwerkfreunde.
Stützer
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 28, 2011 6:25 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Edvard » Thu Jan 17, 2013 7:47 pm

Please try again, it should be OK now.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Stützer » Thu Jan 17, 2013 7:59 pm

Please test it yourself....www.fachwerkfreunde.de


When I switch to the languages then error....
Stützer
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 28, 2011 6:25 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Edvard » Thu Jan 17, 2013 10:14 pm

Hi,

Please get the GTranslate for General HTML from our website and place it into your template. There you will be able to also define correct language domain for English.

If you will be having problems doing it, please send us your FTP access details via contact form and we will configure it for you.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Stützer » Thu Jan 17, 2013 11:00 pm

Ok,

I had done this. Now, when I will translate from fachwerkfreunde.de to english, then it is OK.
BUT, in other languages? Its not OK...
the link to es.timberframefriends.com, to fr.timberframefriends.com and so on.
When I transelate from es.timberframefriends.com to english, then is the URL en.timberframefriends.com with error..

Or shoul I create redirect URL for all subdomains via .htaccess?
Stützer
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 28, 2011 6:25 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Yana » Fri Jan 18, 2013 12:33 am

Hi,
Just sent the GTranslate widget code. Please put it in your template.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4140
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Stützer » Fri Jan 18, 2013 12:38 am

Hey....

Yeah....it´s great. That´s it! :) Thank you very much....

Great job...
Stützer
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 28, 2011 6:25 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Edvard » Fri Jan 18, 2013 1:13 am

Thanks for your patience with us!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Stützer » Fri Jan 18, 2013 1:27 am

No problem.

You have a good and fast support

I can recommend to you. If I paid money for a component, I will quickly get a solution. And you take care of the user.

5 of 5 stars for gtranslate ... :)
Stützer
 
Posts: 21
Joined: Tue Jun 28, 2011 6:25 pm

Re: Problem with enterprise with different domains

Postby Edvard » Fri Jan 18, 2013 1:29 am

Thanks for your kind words, if you have a minute please write a review at: http://extensions.joomla.org/extensions ... tions/4823
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron