Problem with menu

Popular automatic website translation tool

Problem with menu

Postby jpmartyns » Thu Jun 21, 2012 2:04 pm

Hello, I have a problem with gTranslate, when I click on the flag to translate the menu layout changes. Please check on www.nadidecorjunior.com
awaiting response. thank you
jpmartyns
 
Posts: 1
Joined: Thu Jun 21, 2012 1:52 pm

Re: Problem with menu

Postby Yana » Thu Jun 21, 2012 4:04 pm

Hi,
Please check your website for HTML validation errors with validator.w3.org and try to fix all errors.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Problem with menu

Postby mayapi » Tue Jun 26, 2012 12:19 pm

Hi,
I have the same problem, on joomla site here: http://internsplus.schoolspace.ie/ the menu item are overlapping and not uppercase anymore. When I change Translation method to Google Default (on fly) then the menu its ok, but flags are replaced with Gdropdown.

Could help with this?
Thank you
mayapi
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 26, 2012 12:05 pm

Re: Problem with menu

Postby Yana » Tue Jun 26, 2012 7:42 pm

Hi,
Please try to fix all HTML validation errors.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux