Problems switching back to default language

Popular automatic website translation tool

Problems switching back to default language

Postby grayt7 » Wed Mar 28, 2012 7:13 pm

HI,

I am unable to switch to the default language once another language has been chosen. You can switch to any other language fine, back to English doesn't work?

I have followed your FAQ and the cache directory is 777?

Using J1.5 and pro version

Help please!
grayt7
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 28, 2012 7:08 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby Yana » Thu Mar 29, 2012 1:54 am

Hi,
What is your website address? Please make sure that you have installed the latest version of the Free module.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby grayt7 » Thu Mar 29, 2012 12:21 pm

Hi,

Yes latest version is installed. The site address is http://www.securityfoiling.co.uk

However, due to thefact its not working correctly I have disabled it. if you want admin access please email/private message me.

Further to my first message it seems the caching files are being created succesfully for many of the languages. However, getting back to English seems impossible. On some browsers adding /en/ for english does work, howewever, selecting english from the list or clicking the flag does nothing.

Thanks.
grayt7
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 28, 2012 7:08 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby Yana » Thu Mar 29, 2012 12:53 pm

Hi,
Please use our contact form on homepage to send FTP access information and backend admin username /password. I'll check the settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby grayt7 » Thu Mar 29, 2012 1:04 pm

Message sent thanks.
grayt7
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 28, 2012 7:08 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby Yana » Sun Apr 01, 2012 4:06 am

Hi,
I've corrected the settings , please check.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby atolia » Mon Apr 02, 2012 1:51 pm

I have the same problem.
The site dosent switsch back to the default language.

If send you an E-Mail.

But no reaction...

Pls help
atolia
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 02, 2012 1:49 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby atolia » Mon Apr 02, 2012 8:49 pm

I have found the problem.

You must deactivate the Sytem Language Filter Plugin.
Than it works.

Cheers!
atolia
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 02, 2012 1:49 pm

Re: Problems switching back to default language

Postby Yana » Mon Apr 02, 2012 9:11 pm

Hi,
Good to hear that.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux