On my site it works sluggishly or not at all sometimes

Popular automatic website translation tool

On my site it works sluggishly or not at all sometimes

Postby gtuser » Thu Sep 11, 2014 9:45 pm

First of all, thanks for the great extension. I experienced a smooth installation/configuration.

Now, on my site at http://tinyurl.com/ps8n9qj the extension seems to work a bit sluggishly when switching languages. I'd like to know how to resolve this. Is it the Joomla engine or the extension that's creating issues?

edit: seems like clicking a particular flag once, waiting a few seconds, then clicking the same flag again may be the process to always get it to work right on the site. But, that's not the desired functionality (obviously).
gtuser
 
Posts: 1
Joined: Thu Sep 11, 2014 9:38 pm

Re: On my site it works sluggishly or not at all sometimes

Postby Edvard » Fri Sep 12, 2014 12:27 pm

Hi,

I have checked your website and it works fine for me. I have noticed that previously you have selected an incorrect original language which could cause issues like you describe.

Let me know.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4179
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron