Stuck language in Firefox

Popular automatic website translation tool

Stuck language in Firefox

Postby eds » Thu Nov 01, 2012 10:13 pm

Hello:

Gtranslate pro on my web site seems to work properly when opened with Internet Explorer.

Opening the same page page with Firefox works until a language page is specified.
For example, opening http://claws.eng.ua.edu/no/ will bring a Norwegian translation.
After that, going back to http://claws.eng.ua.edu will always open pages in Norwegian and all other pages on the site as well.
Even more, English now is gone from the drop-down language menu. However, selecting a language other than English in the drop down menu will translate the page to that language.

This was tested on 3 different machines. Now I have one Firefox that is stuck in Norwegian, another in Italian and the third one in Russian. Please advise.

Edward
eds
 
Posts: 3
Joined: Thu Nov 01, 2012 9:55 pm

Re: Stuck language in Firefox

Postby Yana » Sun Nov 04, 2012 1:43 am

Hi,
If you enabled the joomla system cache, please try to turn it off.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Stuck language in Firefox

Postby eds » Sun Nov 04, 2012 7:21 pm

System cache is not enabled.
Also, gtranslate cache does not seem to work - a reload of the same page produces a noticeable delay for translation.
eds
 
Posts: 3
Joined: Thu Nov 01, 2012 9:55 pm

Re: Stuck language in Firefox

Postby Yana » Mon Nov 05, 2012 4:18 pm

Hi,
Can you check the /gtranslate/cache folder? You should see the translation cache files. Have you installed any 3rd party language extensions?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Stuck language in Firefox

Postby eds » Mon Nov 05, 2012 8:58 pm

Yes, I see cache files. For example /granslate/cache/no folder (Norvegian is stuck in my laptop) has 2136 cache files. Italian folder has 2421 files.

Each time I reload the front page of the website from the browser stuck in Norwegian (claws.eng.ua.edu) a new cache file is created in Norwegian cache folder. Also, the cache files are short: 1-5 words inside.
eds
 
Posts: 3
Joined: Thu Nov 01, 2012 9:55 pm

Re: Stuck language in Firefox

Postby Yana » Tue Nov 06, 2012 7:55 pm

Hi,
Can you please send me access info? I'll check the settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron