G translate enterprise version - redirect to google transla

Popular automatic website translation tool

G translate enterprise version - redirect to google transla

Postby venkatganesan14 » Fri May 10, 2013 7:19 pm

Hi all,


I m using gtranslate enterpise version , this is my website url:

http://french-property-invest.com/

if i click on any flag , it should redirect to its sub-domain itself , like http://en/french-property-invest.com/

but it was redirecting to http://translate.googleusercontent.com/ ... Y7Lknnp_0A


It just behave like a free version ,

I have no patient anymore , i have spend 2 days on it and im really hopeless on it . please give me the good solution to solve this issue .

thx,
venkat
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby Edvard » Fri May 10, 2013 9:32 pm

Hi,

You will need to turn on the Enterprise version option in the free module options list, so it will redirect you to the appropriate subdomain when you select a language. Currently the language selector doesn't know that you have subscribed for Enterprise version.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Tue May 14, 2013 9:49 am

its already configured ....

can you please give me the installation guide to the enterprise version ... so it may helpful to me to re configure.. i will reconfigure by using your guide .

please make it as soon as possible
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby KevinHoutters » Tue May 14, 2013 11:33 am

I am having the exact same problem.
i have the enterprise option selected.
but when i click a flag to change languages it redirects to http://translate.googleusercontent.com/ ... c?......... etc.
what could be the problem here?
website is hatraco.com
KevinHoutters
 
Posts: 2
Joined: Tue May 14, 2013 11:29 am

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby Yana » Tue May 14, 2013 11:52 am

Hi,
Here is the documentation: https://gtranslate.io/docs/58-gtranslat ... umentation

Dear KevinHoutters, you need to enablr OPERATE WITH ENTERPRISE option. Please make sure that you instaled the latest version of the free module.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby KevinHoutters » Tue May 14, 2013 2:16 pm

I have the latest version installed.
I have enabled Operate with enterprise version.
only the redirect to the translated pages redirects to: http://translate.googleusercontent.com/translate_c? etc.
KevinHoutters
 
Posts: 2
Joined: Tue May 14, 2013 11:29 am

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Tue May 14, 2013 2:56 pm

KevinHoutters wrote:I have the latest version installed.
I have enabled Operate with enterprise version.
only the redirect to the translated pages redirects to: http://translate.googleusercontent.com/translate_c? etc.


even i have enabled Operate with enterprise version. and using the latest version which is download from your site only . please check my site and give me the solution

http://www.french-property-invest.com
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby Edvard » Tue May 14, 2013 5:40 pm

If turning on Enterprise version doesn't change anything, then please go to our website select General HTML and click Get It, after that click Download and configure the GTranslate widget to use Enterprise version and you will get HTML code to place on your website.

We can also install it for you if you give us access details.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Tue May 14, 2013 7:03 pm

i did it .... but it redirect to http://zh-TW.french-property-invest.com ... ebpage.cgi
so what is the issue
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby Yana » Tue May 14, 2013 7:07 pm

Hi,
Did you create all cname records? The language subdomains should point to our server.
Just have checked zh-tw.french-property-invest.com . It doesn't point to our server. Please check your CNAME records

nslookup zh-tw.french-property-invest.com

Non-authoritative answer:
Name: zh-tw.french-property-invest.com
Address: 69.60.118.51
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Tue May 14, 2013 7:50 pm

i just did like this ,

Simple DNS Zone Editor - cname record -
Name :- zh-CN.french-property-invest.com
cname :- van.tdn.gtranslate.net

then click add record - it got add

but when i click on the Chinese (Simplified)
it display like this
http://airtelforum.com/main?InterceptSo ... entation=3
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Tue May 14, 2013 7:52 pm

I did like this , go to Simple DNS Zone Editor - add a cname record

Name :- zh-CN.french-property-invest.com
Cname :- van.tdn.gtranslate.net

add record

it got add but when i click on Chinese (Simplified)

it display like this


http://airtelforum.com/main?InterceptSo ... entation=3
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Tue May 14, 2013 7:56 pm

I did like this , Go to simple dns editor - cname record

Name :- zh-CN.french-property-invest.com
Cname :- van.tdn.gtranslate.net

Add record


it got add but when i click on Chinese (Simplified)
but its not working whether im doing correct configuration
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Tue May 14, 2013 8:29 pm

can you give ur email id , i will give my cpanel details
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby Yana » Tue May 14, 2013 9:40 pm

Hi,

You can use the contact form on our homepage to send the info.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Wed May 15, 2013 9:28 am

hi

i have sent the details , plz make it as soon as possible
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Wed May 15, 2013 11:04 am

did you configured it
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby Edvard » Wed May 15, 2013 12:24 pm

Thanks, we will let you know when it is done.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby venkatganesan14 » Wed May 15, 2013 3:38 pm

any updates ???
venkatganesan14
 
Posts: 17
Joined: Fri May 10, 2013 7:02 pm

Re: G translate enterprise version - redirect to google tra

Postby Yana » Wed May 15, 2013 4:11 pm

Hi,
I created CNAME records. It may take up to 48 hours to add the record.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Next

  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux