Select your language in ... your language (Solved)

Popular automatic website translation tool

Select your language in ... your language (Solved)

Postby [email protected] » Sat Aug 20, 2011 3:11 am

We are getting there ....

We think norvegian people might not know how to write the name of their language in english. So i tried to edit the file default.php to translate all the names of the languages into their own language like this:

$lang_array = array('ar'=>'العربية','bg'=>'български','zh-CN'=>'中文(简体)','zh-TW'=>'中國(繁體)','hr'=>'hrvatski','cs'=>'České','da'=>'danske','nl'=>'Nederlands','fi'=>'Suomi ','de'=>'Deutsch','el'=>'Ελληνικά','hi'=>'हिंदी ','it'=>'Italiano','ja'=>'日本語','ko'=>'한국어','no'=>'Norske ','pl'=>'Polski ........

It works except for the flags that don't follow the new "alphabetic" order
Is there a way to synchronize the 2 ?
[email protected]
 
Posts: 10
Joined: Fri Aug 05, 2011 10:43 pm

Re: Select your language in ... your language

Postby [email protected] » Sat Aug 20, 2011 4:30 am

Of course not the complet list.

See below...
[email protected]
 
Posts: 10
Joined: Fri Aug 05, 2011 10:43 pm

Re: Select your language in ... your language

Postby Edvard » Thu Aug 25, 2011 12:41 am

It is sorting the language array in alphabetical order and then maps the language flags, so I would suggest to have language name in English - language name in original language. ex. array('ar'=>'Arabic - العربية', ...
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia



  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux