No auto translation

Popular automatic website translation tool

No auto translation

Postby hancar » Sun May 25, 2014 9:15 pm

Is it possible for you to create and option to your system where I don't need to add class="notranslate" attributes in my source code, and only have subdomain clones with empty place holders for my own translations?

Or is your system totally dependent on the Google translation net in order to operate at all?
Posts: 1
Joined: Sun May 25, 2014 8:53 pm

Re: No auto translation

Postby Edvard » Mon May 26, 2014 11:52 am


If you are going to translate everything manually, I do not think that automatic translation will be a problem instead of empty place holders as you say.


Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Site Admin
Posts: 4156
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

  • Related Topics
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests