I cannot access the Plugin(s) anymore

Popular automatic website translation tool

I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Sun Sep 09, 2012 10:56 pm

Hi,
I got your plugin back on April:

From: GTranslate Sales
Date: Wednesday, April 25, 2012
Subject: GTranslate Pro Order #43469


We are using this plugin on this website
http://lotoazulhote.com
We didn't have any major issues until recently, when while needing to create a new menu item, I tried to disable the GTranslate plugin to be able to do so, (as I was instructed to do this, by someone in tech support, so that I could proceed to create the menu in question).

However, for some reason, I cannot access the website Plugin Section anymore; not only the Gtranslate plugin, but the Whole Plugin section in the back administration of the site. I cannot see any of the plugins.

Since I only have had to "work around" in such a way with the Gtranslate plugin, (which created such an environment where the plugin would need to be disable to be able to work on different area of the site), I need your help to determine if this is something created somehow by the Gtranslate plugin.

Your quick response and needed help will be greatly appreciated,

Beatriz Mendoza
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Edvard » Tue Sep 11, 2012 2:48 am

Hi,

Do you have any 3rd party SEF component installed?

Can you check your php error log and if you see errors, post here.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Thu Sep 13, 2012 6:36 pm

I cannot check a single plugin, they are not accessible, or visible anymore.
I cannot access my global configurations either.
Please clarify which PHP error logs you need.

Thank you,
BM
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Yana » Fri Sep 14, 2012 1:46 am

Hi,
Have you installed any SEF extension like sh404sef? If you can send me FTP access info and backend admin access info I can check it.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Fri Sep 14, 2012 3:35 am

No, I haven't installed any SEF extension. I can send you the info you need, just let me know how.
Many thanks,
BM
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Yana » Fri Sep 14, 2012 9:50 am

Hi,
You can use contact form on our homepage to send the login info. I'll check the settings.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Wed Sep 19, 2012 8:09 pm

Hi Yana,
I sent the settings a few days ago. have you had a chance to check on this yet?
Thanks!
BM
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Yana » Fri Sep 21, 2012 1:47 am

Hi,
I've uninstalled the GTranslate plugin and disabled the gtranslate free module but I'm still getting a blank page.
The problem is not related to GTranslate. Please try disabling each plugin one by one to find which one is causing the problem.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Fri Sep 21, 2012 2:47 am

Yeah, but now I have absolutely no translations, and no way to enable the plugin again!!
I need help! Now I am in a worst situation because I have no translation!

Need your help whatever it is that you can do, because the translations were working before you disabled them.
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Yana » Fri Sep 21, 2012 2:58 am

Hi,
You can install the general version.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Fri Sep 21, 2012 3:46 am

unintended copy
Last edited by webseo on Fri Sep 21, 2012 3:58 pm, edited 1 time in total.
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Fri Sep 21, 2012 3:47 am

What do you mean I can install the General version?
I need you to do that for me, I cannot see the plugin section.
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Yana » Sun Sep 23, 2012 3:37 am

Hi,
I've installed the general version.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Mon Sep 24, 2012 8:41 pm

Thank you so much!
However, how were you able to enable the plugin? I cannot see the plugins section, at all. I cannot change any parameters of any kind for any plugin, that's why I asked you to install it for me. can you share what you did?
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Yana » Mon Sep 24, 2012 8:52 pm

Hi,
I've installed the general version. For this version there is no need to change the plugins settings.
Here is the documentation https://gtranslate.io/docs/57-gtranslat ... on#general

I would recommend to disable your plugins one by one to find which one is causing the problem.
The information about installed plugins and their status are stored in the database. The table name is jos_plugins. This table have columns such as published - 1 means published and 0 means not published. You can access your database using phpMyAdmin and make appropriate changes. Make sure to take a backup of the database before making changes. You can check this link http://myeasylinux.wordpress.com/2010/1 ... hpmyadmin/
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby webseo » Mon Sep 24, 2012 9:11 pm

Thanks a bunch! i'll follow your advise.

One last question, I will need to migrate the site to 2.5 soon. Will the translation plugin work for that version as well?
webseo
 
Posts: 24
Joined: Mon Mar 26, 2012 4:22 am

Re: I cannot access the Plugin(s) anymore

Postby Yana » Mon Sep 24, 2012 9:32 pm

Yes, Gtranslate Pro works with joomla 2.5 .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux