We changed hosting GT enterprise stop working

Popular automatic website translation tool

We changed hosting GT enterprise stop working

Postby mangiamando » Fri Oct 24, 2014 5:11 pm

Hi,
we migrate our website mangiamando.com to a new hosting server.
We set DNS zone adding CNames as your instruction, but it still not working, also google send me a message with 100% DNS error in:
en.mangiamando.com
nl.mangiamando.com
fr.mangiamando.com
de.mangiamando.com
pt.mangiamando.com
ru.mangiamando.com
es.mangiamando.com

could you help us?
Thanks
Giovanni
mangiamando
 
Posts: 38
Joined: Mon May 19, 2014 4:31 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby Yana » Fri Oct 24, 2014 6:07 pm

Hi,
Any DNS change can take up to 48-72 hours for the settings to propagate throughout the servers of the world.
You can contact your hosting provider and ask yo check it.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby Azdora » Fri Oct 24, 2014 8:47 pm

Yana wrote:Hi,
Any DNS change can take up to 48-72 hours for the settings to propagate throughout the servers of the world.
You can contact your hosting provider and ask yo check it.


Done.
But the transfer was made late monday, all it works fine except your DNS calls..
I still waiting.....
Giovanni
Azdora
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 24, 2014 5:06 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby Edvard » Fri Oct 24, 2014 10:33 pm

Hi,

I cannot see that you have IP address assigned to point to our servers for your language subdomains. You need to consult with your hosting provider and ask how you should add the DNS cname records as you had before.

Thank you!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4179
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby mangiamando » Mon Oct 27, 2014 4:14 pm

Edvard wrote:Hi,

I cannot see that you have IP address assigned to point to our servers for your language subdomains. You need to consult with your hosting provider and ask how you should add the DNS cname records as you had before.

Thank you!


The setting procedures was the same than in old hosting.
we create some CNAME redirect to sis.tdn.gtranslate.net
but dont works.....

what we have to do?
or
where i can check ?
mangiamando
 
Posts: 38
Joined: Mon May 19, 2014 4:31 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby mangiamando » Tue Oct 28, 2014 2:28 pm

ok, we checked all.
we disable cloudflare.

Could help if you take a look at my .htaccess file?

Giovanni
mangiamando
 
Posts: 38
Joined: Mon May 19, 2014 4:31 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby Yana » Tue Oct 28, 2014 4:22 pm

Hi,

yes, we can check your .htaccess file but It doesn't related to the .htaccess file . The subdomains should point directly to our IP address (cloud icon disabled).
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby mangiamando » Tue Oct 28, 2014 4:42 pm

If you think is not a htaccess problem...

look this:
http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=a:en.mangiamando.com&run=networktools

so you can check other cname.

Where and what is cloud icon?
mangiamando
 
Posts: 38
Joined: Mon May 19, 2014 4:31 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby Yana » Tue Oct 28, 2014 5:15 pm

Hi,
It should work with cloudflare . The cloud icon on the DNS manager.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby mangiamando » Wed Oct 29, 2014 4:24 pm

Hi,
we (i and tech people at our hosting service) have re-checked all in DNS and it seems work fine.
look:http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=cname:ru.mangiamando.com&run=networktools#
but still not working .....

How i can send you my .htaccess file?
mangiamando
 
Posts: 38
Joined: Mon May 19, 2014 4:31 pm

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby Edvard » Wed Oct 29, 2014 7:17 pm

Hi,

You may check with http://ip-lookup.net/domain.php and you will see that there is no IP address assigned to it. You can use also nslookup command line tool to check the IP address and you will see that there is no IP address assigned.

It is related only to IP assigning issue which is DNS related.

Thank you!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4179
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: We changed hosting GT enterprise stop working

Postby Edvard » Wed Oct 29, 2014 7:20 pm

Actually I found the issue.

You have misspelled our server name in you cname record. Please correct it!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4179
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron