Country flag is not in drop down list

Popular automatic website translation tool

Country flag is not in drop down list

Postby mukesh » Wed Oct 29, 2014 12:10 pm

I am using Joomla 3.3 version .I have successfully install G Translate free module on My Joomla.

Now in select language drop down list only language text is shown. And when I went to Joomla admin G Translate module and set there Look option as flag(flag,drop down list,both). Then different country flag is on the top the select box .

I want language country flag in drop down list .

Please tell me How can I do set this

Thanks
mukesh
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 29, 2014 11:51 am

Re: Country flag is not in drop down list

Postby Yana » Wed Oct 29, 2014 2:11 pm

Hi,

With the default select tag it works only for FireFox. But you can create another dropdown to have flags inside.
Please check this post: how-add-the-flag-inside-the-dropdown-menu-t2337.html?hilit=flags%20dropdown#p9075
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Country flag is not in drop down list

Postby Rapici » Fri Oct 31, 2014 3:05 pm

Hi Yana,
I copied the source code from how-add-the-flag-inside-the-dropdown-menu-t2337.html?hilit=flags%20dropdown#p9075 in a new custom htlm module Joomla 3 and selected the position but doesn't correctly work, any idea how to solved?
Which have got I modified any file .php or another or put this source code into mod_gtranslate module?

Thanks a lot
Regards
Rapici
Rapici
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 22, 2014 10:59 am



  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux