Drop box

Popular automatic website translation tool

Drop box

Postby MaSch » Mon Jun 20, 2011 1:50 pm

When viewing a dropdown in Firefox are the flags of the countries currently
still appear with. In the IE, Maxthon, Opera browser and Iron/Chrome is not. Can this be fixed?

thx...
MaSch
 
Posts: 1
Joined: Mon Jun 20, 2011 12:50 pm

Re: Drop box

Postby Edvard » Mon Jun 20, 2011 4:15 pm

Hi,

Only FireFox supports that feature. However you can edit the template file and customize it to use suckerfish dropdown menu with flags inside, it will require some knowledge of HTML. I didn't do that since it can conflict with your template and it can make the users unhappy.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4184
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron